L’Ajuntament de Cunit ha decidit ajornar l’acte d’homenatge a Marisa Ibánez, que estava previst pel dissabte 5 de setembre. Es considera que, les característiques pròpies d’un acte tant sentit i multitudinari, farien difícil garantir la distància interpersonal. La nova data s’establirà quan la situació sanitària ho permeti.

La regidora de Cultura, Montse Cámara, reconeix que ajornar la celebració també esdevé una mostra de respecte envers l’homenatjada: “No volem que sigui un tràmit sinó un acte on totes aquelles persones que estimaven la Marisa puguin participar-hi, amb solemnitat però també amb emotivitat“.

La Marisa Ibáñez, traspassada el 30 de maig d’aquest any, va ser la directora de la Biblioteca de Cunit des que la va posar en marxa, l’any 1989, a l’edifici del Casal Municipal. Potseriorment, l’equipament cultural es va traslladar a l’actual emplaçament. De Marisa Ibáñez es recorda la seva incansable tasca cultural i social i l’afany per democratitzar la cultura, al municipi de Cunit.

L’entrada S’ajorna l’acte d’homenatge a Marisa Ibáñez ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.