La Junta de Govern Local ha aprovat el nou projecte de desplegament de fibra òptica de l’empresa XTA. En aquesta ocasió, des de la Regidoria de Tecnologia, Informació i Transparència es va insistir en la necessitat de donar cobertura de fibra òptica a la zona marítima de Cunit.

Finalitzat al més d’abril el projecte d’urbanitzacions, des de la regidoria de Tecnologia es va posar damunt la taula la necessitat a la zona del nucli urbà i a la zona de mar. Concretament, de la c31 fins al Passeig Marítim des dels dos límits del terme municipal, donat que, tot i tenir servei amb d’altres operadors aquests últims no donen una cobertura total.

Cal remarcar que XTA projecta el seu desplegament en la totalitat del sector, desplegant xarxa pròpia independentment que hi hagi o no xarxa d’altres operadors.

El projecte d’aquest desplegament va entrar a l’ajuntament a començament d’agost i s’aprova avui per tal XTA pugui començar a desplegar el més aviat possible.

A partir d’ara, XTA pot planificar les actuacions pertinents per tal de donar servei d’alta velocitat d’internet amb fibra òptica als veïns de Cunit que encara no poden gaudir-ne.

L’ajuntament donarà informació del desplegament tal i com es vagi produint.