La Junta de Govern Local ha aprovat un Pla de desplegament de Fibra Òptica que complementa al que l’empresa Orange està desplegant actualment. El nou Pla dóna una cobertura del 100% del municipi.

L’empresa Xarxa de Telecomunicacions Alternatives (XTA), ha presentat una proposta de desplegament, la qual complementarà la infraestructura proposada inicialment per Orange d’una manera molt més ambiciosa en la cobertura sobre el territori.

Aquest nou Pla arriba a zones del municipi on Orange, ara per ara, no ha mostrat intenció d’arribar com Costa Cunit, Jardins, Rosers, Rectoret, Can Nicolau, entre d’altres on predominen els habitatges unifamiliars, amb la qual cosa per primera vegada existeix una planificació de desplegament de fibra òptica que abasta el 100% del municipi de Cunit.

David Marquínez, regidor de Noves Tecnologies, explica que “aquesta és una bona notícia, tal i com vam anunciar al mes de setembre, l’arribada de la fibra òptica a totes les llars de Cunit era un dels objectius primordials amb el qual vam començar a treballar ara farà just un any“. El responsable també explica que “si no hi ha cap entrebanc, a finals d’any esperem que la fibra ja sigui una realitat en tot el municipi”.

 

 

L’entrada S’aprova un Pla de desplegament de Fibra Òptica complementari al d’Orange ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.