L’ Ajuntament de Cunit fa públic el Decret que detalla les activitats esportives que estan permeses a les platges del municipi.

Després que les Ordres del Ministeri de Sanitat deixessin aquesta competència als ajuntaments, el Consistori ha optat per no tancar les platges, però sí regular els usos permesos.

Des del passat dijous 30 d’abril, oneja la bandera vermella a totes les platges com a senyal de prohibició del bany com a tal i de fer un ús lúdic del mar.

Degut a l’excepcionalitat del moment, l’alcaldessa Dolors Carreras ha signat un Decret que detalla totes aquelles activitats esportives federades que sí es poden realitzar (sempre de forma individual) a les platges, sempre amb l’acreditació de la llicència esportiva:

Surf, PaddelSurf, Windsurf, esquí aquàtic, piragüisme, rem, vela, caiac, bodyboard, busseig, pesca -surf casting.

No s’autoritza la realització de cap altra activitat esportiva dins del mar a causa de la manca de recursos de salvament i socorrisme abans de l’inici de la temporada de platges.

Per tant, la natació en les seves variants (tot i poder estar federat) no està autoritzada.

Pel que fa a la pesca, únicament està autoritzada la pesca a cunitencs federats i en els espigons 4, 5 i 6. 

L’Ajuntament recorda que en tot moment cal seguir les instruccions de seguretat per tal d’evitar possibles contagis i frenar així la propagació del coronavirus.

 

L’entrada S’aproven per decret les activitats permeses a la platja de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.