La Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit es suma a la celebració de la 3a Setmana sense soroll, que es celebra la setmana del 22 al 28 d’abril. Un esdeveniment que promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i educació ambiental. Sota el lema ‘Silenciem el soroll’, la SSS 2019 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La Biblioteca s’afegeix amb les següents activitats:

  • Fotografiem el silenci a les biblioteques. L’activitat consisteix en fer fotografies i/o un fotomuntatge on es mostrin diferents fonts de soroll acompanyades d’un missatge o reflexió que promogui la reducció de la contaminació acústica, o fotografies on es posi en valor el silenci a les biblioteques o la relació del silenci amb la lectura. Les fotografies poden ser fetes tant per les biblioteques i centres de documentació com pels seus usuaris.
  • Difusió del fons sobre acústica, soroll i silenci de les biblioteques i centres de documentació de Catalunya. Exposició bibliogràfica realitzada amb l’objectiu de promoure la prevenció de la contaminació acústica, sota el lema ‘Silenciem el soroll!’

L’entrada Setmana sense soroll a la Biblioteca ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.