La xarxa de Centres Cívics de Cunit presenta el cartell amb la programació del tallers que s’impartiran als diversos espais durant el trimestre setembre-desembre 2020.

Durant aquest període, es faran menys tallers que en altres trimestres, per tal de poder assegurar el compliment de les mesures de seguretat contra la Covid-19, però hi haurà noves propostes, com tallers al Casal Municipal i activitats adreçades a públic infantil.

S’estableix una programació trimestral de setembre a desembre, que s’avaluarà mensualment per tal d’observar que no existeix cap risc de contagi i adequar-los a la situació. Per aquest motiu els preus que s’indiquen són mensuals.

Tindrà preferència a l’hora de fer la inscripció la població empadronada a Cunit. A més, les places són més limitades que mai. Totes aquestes són mesures per poder adaptar-nos a la “nova normalitat”.

Cal demanar cita prèvia per formalitzar la vostra inscripció als tallers. Podeu seguir les instruccions en aquest vídeo:

Seguint les recomanacions de Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i complint el que ens marca el “Reial decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.”, els Centres Cívics adoptaran les següents mesures de prevenció:

  • Obertura de les aules amb aforament adaptat a 1,5 m. de distància entre les persones assistents.
  • Obligatorietat de l’ús de mascaretes en tot el recinte.
  • Ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida del centre.
  • No es realitzaran activitats de ball, ni jocs de taula, ja que no poden garantir la distància física.
  • En sortir de les aules, es procedirà a la seva obertura i desinfecció oportunes de la mà del professorat i alumnat dels tallers, el servei de neteja (migdia i nit) o del personal dels centres que vetllaran pel compliment de les mesures preventives.
  • Registre de totes les persones que entren als centres per, si hi ha algun cas de COVID19, facilitar la contenció i el control del virus per part de les autoritats sanitàries.
  • En cas de febre (o qualsevol altre símptoma compatible amb la COVID19), evacuació immediata del centre derivant la persona al centre de salut i trucada al 112 per avisar de la situació.

L’entrada S’iniciarà en breu el període d’inscripcions als Centres Cívics de Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.