Aquest matí, han començat les tasques d’instal·lació d’un total de 6 Jardineres d’ 1m cúbic cadascuna, fetes amb material reciclat i que s’han situat en les principals cruïlles del centre comercial de Cunit.

Aquestes jardineres complementen les actuals i fan de tancament dels principals carrers comercials com per exemple Francesc Macià, Ramon Casas, Puig i Cadafalch i Empar Nadal. En cadascuna d’elles s’han plantat ciclàmens i ficus.

La regidora de Comerç, Beatriz Luque, explica que ‘L’Ajuntament ha fet una aposta per l’entorn del nucli antic de Cunit, esperem que juntament amb els veïns i els establiments comercials, seguim fent esforços per mantenir el nou mobiliari i que el centre sigui cada cop més atractiu per on passejar i comprar“.

Les actuals jardineres que es trobaven en pitjor estat s’han traslladat al CC Cal Cego on es restauraran i se’ls donarà ús en algun altre punt del municipi. Tanmateix, els margallons que s’han tret de les jardineres malmeses, s’han plantat en altres llocs com la rotonda nova d’accés a Jardins, la rotonda d’entrada a Cunit per Segur de Calafell, la zona verda de l’escola Pompeu Fabra, i una zona verda a l’Av Can Nicolau.

En una segona fase, l’ajuntament de Cunit instal·larà un total de 22 jardineres més, però en aquesta ocasió seran ‘flotants’ també en el centre de la població.