Amb l’arribada del ‘Pont’ de maig, i de l’inici de la fase 0 de la desescalada del confinament obligat pel RD 463/2020 de 14 de març, pel qual es decretava l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Cunit ha posat fil a l’agulla de nou pel que fa al compliment de les noves mesures d’alleugeriment del confinament de la població.

L’objectiu de totes les mesures adoptades per l’Ajuntament és evitar possibles contagis i contribuir a la contenció de la propagació del covid19.

Compliment de les restriccions en mobilitat
Des de la passada Setmana Santa, el municipi compta amb el 90% dels accessos tancats, els quals es mantenen tancats com a mesura preventiva i per frenar la possible arribada de segones residències al municipi.

A tal efecte, també  s’intensifiquen els controls a la via pública en diversos punts del municipi durant el dia i la nit.

Coma  mesura de prevenció i de protecció a la ciutadania, també s’han hissat les banderes vermelles a totes les platges de Cunit per a recordar a la ciutadania que no està permés el bany durant aquesta fase de la desescalada.

L’entrada S’intensifiquen els controls a la via pública ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.