Del 3 al 10 de maig es podran realitzar les inscripcions per a participar en el 19è Mercat d’intercanvi i 2a mà, que tindrà lloc el dia 2 de juny.

Totes les persones interessades poden  inscriure’s adreçant-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Cunit, al c. Major, 12.

Al mercat es podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu o parament de la llar, entre d’altres objectes de segona mà,  per a bescanviar, vendre o regalar a les parades que l’Ajuntament instal·larà al lloc ja tradicional:  les esplanades dels equipaments municipals ubicats al c. dels Horts, 5 i 7.

Els articles que s’exposin al mercat  han d’estar en bon estat i ser de segona mà. La venda d’estocs està expressament prohibida.

La participació en el mercat és gratuïta.  L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s’assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris  següents: tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels  sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció.

Les persones interessades en muntar una parada podeu consultar les Bases generals per a la participació en el mercat,  omplir la fitxa d’inscripció i la declaració de responsabilitat, i fer la inscripció del 3 al 10 de maig  a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Aquesta és la segona de les tres edicions programades per aquest any i una nova oportunitat per a fomentar la reutilització i la reducció de residus i  promoure un consum responsable.

L’entrada S’obren les inscripcions per a participar en el 19è Mercat d’intercanvi i 2a mà ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.