Víctor San Martín i Lucas Barreda, en categoria masculina, i Sol Guidarelli i Sara Bisbe, en la femenina, han estat els guanyadors del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de les Sorres de Cunit. La cinquena prova del circuit català de vòlei platja posa el comptador enrere per conèixer els nous campions de Catalunya de la temporada.

Les dues finals de la prova de Cunit han estat molt igualades i s’han decidit al tercer set, a més, de comptar amb noves parelles que fins ara no s’havien proclamat campiones. A la final femenina, Sara Bisbe i Sol Guidarelli s’han imposat al primer set a Marie Makovcova i Julia Garrido però han estat aquestes ultimes les que han dominat el segon set forçant el tie break. El tercer set ha seguit amb màxima igualtat fins al final on Bisbe i Guidarelli han posat la directa tancant el marcador amb un 15-10.

Mateixa tònica ha seguit la final masculina. Lucas Barreda i Víctor San Martín han guanyat el primer parcial però no han pogut tancar el partit en el segon que ha estat per Declan Tiso i Héctor Gallardo. Tot i la igualtat al marcador el tercer set ha estat clarament per Barreda i San Martín que s’han imposat 15-6. Barreda i San Martín han aconseguit el seu primer podi de la temporada després dos tercers llocs i una segona plaça.

La tercera posició en categoria femenina ha estat per Helena Orejas i Èlia Carpena, en categoria femenina, i per la parella mallorquina formada per Andreu Català i Sebastià Gibanel. El premi especial ‘Parella Perfecta’ que atorga Vichy Catalan al millor i a la millor jugadora del torneig ha estat per Sara Bisbe i Lucas Barreda.

A l’entrega de premis han estat presents l’alcalde de Cunit, Jaume Casañas; Xavier Lorenzo, regidor d’esports de l’Ajuntament de Cunit; José Manuel Cabada, regidor de Platges i Medi Ambient; David Marquínez, regidor de Tecnologia, Informació i Transparència; Beatriz Luque, regidora de Turisme; a més de Montse Martínez, presidenta del CV Cunit i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de
Voleibol.