Aquest matí, últim dia del curs lectiu 2020/2021, l’alcalde Jaume Casañas i la regidora d’Educació Yolanda Sánchez, han visitat les escoles de Cunit amb l’objectiu de reconèixer la tasca feta en aquest curs escolar marcat per la pandèmia de la Covid19.

A cada visita a l’escola Pompeu Fabra, a l’escola Els Cossetans i a l’escola Sòlcunit han fet un intercanvi d’impressions amb els equips directius de cada centre.

Jaume Casañas ha volgut felicitar ” tant a tot els equips educatius dels centres docents de Cunit, com a la resta de personal dels serveis de les escoles, i també com no als nens i nenes i a les seves famílies, que han demostrat en tot moment responsabilitat, acceptar unes normes i unes restriccions amb respecte aconseguint superar-lo amb èxit“.

Per la seva banda, Yolanda Sánchez, explica que “hem estat i seguirem estant al costat de tota la comunitat educativa de Cunit. Aquest ha estat un any dur i diferent en el qual hem volgut apropar (ja des del confinament) els recursos que s’han considerat necessaris en cada moment”.