L’Espai Jove de Cunit acollirà els dies 19 i 26 de Setembre de 17.00 – 19.00h, el Taller de Rap Antiracista que té com a objectiu fer reflexionar als joves sobre com la música pot ser una eina per expresar injusticies socials i concienciar sobre les discriminacions racistes.

Aquest taller ve impulsat per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i desenvolupat pel Consell Comarcal del Baix Penedès, amb la col·laboració de l’ajuntament de Cunit.

Amb aquest taller s’espera que, des del Consell Comarcal del Baix Penedes, es consolidi una xarxa ciutadana antirumors per fer fronts a les discriminacions racistes i a la propapagació de falsos rumors que impideixen una bona convivència.

El taller estarà a càrrec de la cooperativa Versembrant, format per diferents artistes del món del Hip-Hop, entre altres per Pau Llonch, qui ha desenvolupant diversos tallers en altres municipis fent al joves coneixer la història del moviment hip-hop i creant entre els participants una cancó que serà enregistrada.

Des de l’Espai Jove Cunit es convida a tots els i les joves de Cunit, i d’ altres municipis propers, a participar en aquest taller.

El taller és gratuït, però les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia a Instagram: missatge privat al compte @jovescunit o per Whatsapp (telèfon educadors de carrer de Cunit): 669 64 85 41.

L’entrada Taller de Rap Antiracista a l’Espai Jove ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.