La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cunit ha organitzat uns tallers gratuïts de ceràmica a les escoles de Cunit. Es realitzaran 4 tallers a cada escola, d’1 hora de durada cada un, en horari extraescolar (de 16’30 h a 17’30 h).

Podeu consultar el calendari de les sessions i el programa de les activitats en els arxius que s’adjunten a aquesta notícia.

És imprescindible inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Les inscripcions es faran a l’Espai Jove (C/ dels Horts, 5), de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h, i de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h. Per a més informació podeu trucar al tel. 628 29 99 86.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn promogut pel Departament d’Educació i té com a objectiu potenciar la participació dels infants en activitats i espais de convivència de l’entorn escolar.

La Regidora d’Educació, Yolanda Sánchez, destaca que “amb aquesta actuació es vol afavorir la participació dels nens i nenes en una activitat extraescolar, creant un espai òptim de relació que faciliti el coneixement mutu i enforteixi el sentiment de pertinença al territori”.