L’empresa Telefònica d’España ha dut a terme al nostre municipi el seu Pla de desplegament de connexió d’internet d’alta velocitat a través d’una xarxa de fibra òptica.

Aquest Pla de Desplegament ha durat 4 mesos i ja està arribant als seus últims diesi. Actualment a Cunit, els nostres ciutadans ja poden contractar, depenent de la zona on es trobin situats, amb 3 possibles operadors, aquests són XTA, Orange i ara Telefònica.

Telefònica, com es va anunciar ha desplegat a les següents zones del municipi: Nucli antic, Cunidor, Cunit Diagonal, Plademar, Solcunit, Montcunit, Els Ametllers, Valparaiso platja, Can Moles Un, Can Moles Dos, Can Moles tres, Can Nicolau, Can Torrents, Cal Cego, Can Toni, El prat de Cunit, El rectoret, La Baronia, Sant Jaume, Haug, Les Sorres, Valparaíso Platja, Els Jardins i Els Rosers.

La regidoria de Tecnologia, Informació i Transparència ha acomplert un dels seus objectius de legislatura més importants portant la fibra òptica a gairebé el 100% de totes les llars del municipi que, a més, en molts casos poden escollir l’operador que més els convingui.

El regidor de Tecnologia David Marquínez, es mostra molt satisfet per l’execució d’aquest desplegament “des del primer dia teníem clar que aquest era un servei essencial en el moment en què ens trobem, un dels objectius principals era connectar totes les llars possibles amb fibra òptica.

La disponibilitat del servei de Telefónica es pot consultar al telèfon d’atenció al client de l’empresa que és el 1004.