El departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ha aprovat inicialment el PDU (Pla director urbanístic) de revisió de sòls no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar, la continuació del Pla de protecció de la Costa Brava per a la resta de la costa de Catalunya

Cunit és un dels 30 municipis inclosos en aquest PDU i en el qual es redueix habitatge de segona residència i on es contempla una ampliació de les zones d’activitat comercial. El govern cunitenc comparteix el criteri regulador del PDU i ha manifestat que està d’acord aquest plantejament per tal de superar a nivell local el model de municipi de segona residència.

Jaume Casañas, alcalde de Cunit, explica que “el PDU és una oportunitat pel nostre municipi per tal de deixar enrere el model de poble de ciutat dormitori, per això seguirem treballant per dinamitzar  Cunit, apostem pel futur i per crear oportunitats pels nostres veïns i veïnes”.

D’altra banda, Dolors Carreras, primera tinent d’alcalde i també regidora d’Urbanisme manifesta que “l’increment de sòl destinat a activitat econòmica afavoreix el foment de l’ocupació en el nostre municipi i el desenvolupament econòmic”.

 

Nota de premsa. Territori (gencat.cat)