Per segon any consecutiu, la Regidoria d´Esports organitza conjuntament amb els clubs esportius un Campus d’estiu Multiesportiu “CEMWARTS” a Cunit amb inici el 26 de juny fins al 4 d’agost i del 28 d’agost a l’1 de setembre de 2023.

L’arribada de l’estiu i l’inici de les vacances escolars obre l’oportunitat per a la majoria d’infants i adolescents d’aprofitar el temps amb noves activitats i poder descobrir nous interessos o tenir experiències noves.

Des de la Regidoria d’Esport s’ha treballat per segon any en un casal esportiu on els i les més joves puguin fer un tast de tota l’oferta esportiva del municipi, els que ja fan un esport al llarg de l’any puguin aprofitar l’estiu per practicar esports diferents, jugar i fer noves amistats, tot això procurant establir un ambient de companyonia, de col·laboració i dirigit i format per professionals en el sector.

En aquest projecte s’integren algunes de les entitats esportives del municipi com són, el Club Voleibol Cunit, l’Associació Bàsquet Cunit, l’Artístic Skating Cunit, el TR369 triatló Cunit, el Club Futbol sala Cunit i el Club Taekwondo My Ju Cunit, juntament amb el CEM els Joncs amb la natació.

Els espais utilitzats durant el campus seran els que formen part de les instal·lacions esportives de l’Ajuntament de Cunit (pavelló, piscina coberta, pistes exteriors) així com alguns espais de l’Escola Pompeu Fabra (pista coberta i pistes exteriors).

L’inici previst del campus serà el 26 de juny i s’allargarà fins al 4 d’agost en horari de 9h a 13h i podent ampliar-ho amb els serveis d’acollida, menjador, etc.

La setmana del 28 d’agost a l’1 de setembre tornarà a haver-hi campus, amb la finalitat de donar servei a aquelles famílies que ja hagin iniciat les jornades laborals, tenint la possibilitat d’apuntar als seus fills i filles abans de l’inici del període escolar.

Per més informació: CEM Els Joncs 977.159.266/ info@cemjoncs.cat