Des de la regidora de Comerç i Consum s’ha organitzat la posada en marxa d’un trenet turístic a disposició de les famílies residents i turistes que visitin Cunit en el període de Setmana Santa.

El trenet, amb locomotora i dos vagons, recorrerà les zones comercials i patrimonials del nostre entorn, amb l’objectiu de que les persones usuàries puguin gaudir de les nostres zones comercials, d’un Passeig Marítim amb platges fantàstiques i dels nostres elements culturals i patrimonials arquitectònics, com ara, les Masies de Cunit i el Jaciment Ibèric, entre d’altres.

El trenet iniciarà i finalitzarà el recorregut pel municipi en la Plaça de Catalunya (davant de l’Església) els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril. Es realitzaran 6 viatges diaris d’una durada aproximada de 45-50m., tres viatges al matí i tres a la tarda en els horaris següents: 11:00, 12:00, 13:00, 17:00, 18:00 i 19:00. El recorregut patrimonial es farà en les sortides de les 12:00h i 18:00h. La resta de recorreguts discorreran per les zones comercials i platges.