L’ajuntament de Cunit promou per aquest darrer trimestre de l’any, una nova campanya de Xecs descompte adreçada a tota la població amb l’objectiu de promocionar el comerç local i fomentar les compres a les botigues de proximitat del municipi. Sota el lema ‘Comprem a Cunit’ es posa en marxa la segona experiència d’aqueset tipus per a dinamitzar el comerç local del municipi.

La campanya començarà el dia 11 de novembre i finalitzarà el dia 12 de desembre, coincidint amb les primeres compres de la campanya de Nadal-Reis.

Enguany, l’ajuntament de Cunit destina 24.000 euros en un total de 2.400 xecs.
Tal i com s’explica des de la Regidoria de Comerç en veu de la regidora Beatriz Luque “Aquesta és la segona vegada que oferim aquest tipus de suport directe als establiments de Cunit per tal d’atraure clients a les botigues de prop de casa nostra”.

L’ajuntament de Cunit ha formalitzat una conveni amb la Cambra de Comerç de Tarragona per a tirar endavant aquesta campanya, qui també oferirà tota la informació necessària als comerços i també la formació corresponent per a la gestió i bescanvi dels xecs a les botigues.

Els establiments que es vulguin adherir ho han de fer a partir del 25 d’octubre i han de formalitzar l’adhesió al web xecs.cunit.cat.

Per a més informació podeu visualitzar el video explicatiu en aquest enllaç.

Els usuaris rebran un màxim de 4 xecs-descompte de 10 euros per persona i hauran de ser  persones majors de 18 anys.

En cada compra es podran utilitzar els xecs-descompte que decideixi la persona beneficiària, amb la condició de que la despesa sigui el triple dels xecs utilitzats, seguint el model que es detalla a continuació:

Utilització d’un xec de 10 euros: compra mínima de 30 euros
Utilització de dos xecs de 10 euros: compra mínima de 60 euros
Utilització de tres xecs de 10 euros: compra mínima de 90 euros
Utilització de quatre xecs de 10 euros: compra mínima de 120 euros

Una vegada efectuada la compra amb l’ús de Xecs-descompte, l’establiment no admetrà devolucions.