Aquest diumenge, 2 de juny tenim una nova oportunitat per a reutilitzar tots aquells objectes que guardem a la nostra llar i ja no utilitzem, i donar-los una segona vida.

Tothom qui acudeixi al mercat podrà passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres i l’intercanvi d’objectes com llibres, discs, roba i complements, parament de la llar, petits electrodomèstics, jocs i joguines, instruments, material esportiu, entre molts d’altres articles útils i en bon estat.

El mercat es celebrarà al lloc habitual: les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7, i estarà obert des de les 10 del matí fins a les 14 hores.

Al costat del mercat tindrà lloc el Taller de creativitat: fem polseres i clauers reutilitzant samarretes,  una activitat adreçada a un públic familiar que anirà a càrrec de LABcreatiu.

D’altra banda, a més de les parades del mercat i del taller, també hi trobareu carpes informatives i de sensibilització de les entitats AMANCU- Amics dels animals de Cunit i de la PAH – Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Baix Penedès.

Us hi esperem, perquè si podem reutilitzar, no llencem!

Llistat admesos 19è Mercat Intercanvi i 2a mà – 2 de juny de 2019

L’entrada Tot a punt pel 19è Mercat d’Intercanvi i 2a mà – Consulteu el llistat de persones admeses- ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.