El govern cunitenc va visitar ahir la Mancomunitat Penedès-Garraf, una administració local formada per l’associació voluntària de 34 ajuntaments de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, amb la missió de realitzar i prestar serveis en comú.

L’alcaldessa Dolors Carreras, el primer tinent d’alcalde Jaume Casañas, i el segon tinent d’alcalde Xavier Lorenzo, van interessar-se pel funcionament de diferents serveis que se’ls va exposar per part del President de la Mancomunitat Sergi Vallès. Aquesta entitat abasta la gestió comuna d’un ampli ventall de serveis públics que es presten des dels ajuntaments.

Dolors Carreras, explica que “sempre és interessant conèixer noves opcions de gestió que permetin als ajuntaments optimitzar els recursos dels que disposem, i més encara si suposen una millora en la qualitat d’aquests serveis“.

Per la seva banda, Jaume Casañas, afirma que “està demostrat que sumant guanyem tots. La Mancomunitat ofereix solucions a situacions que es presenten als ajuntament i que de forma aïllada no podríem solucionar o costaria més. L’objectiu és que els serveis els prestem en les millors condicions i, en aquest sentit, aquesta reunió ha estat molt interessant“.

L’entrada Trobada entre el govern de Cunit i la Mancomunitat Penedès Garraf ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.