El passat divendres dia 25 es va celebrar una trobada de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit amb la regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Cunit.

A la trobada, la regidora Beatriz Luque va informar l’ACEC de les activitats que es desplegaran a la Campanya de Nadal durant el mes de desembre i fins al dia de Reis. La regidora va explicar que l’àrea que gestiona “programarà la campanya de les llums de Nadal, el Mercat Nadalenc i l’ornamentació amb jardineres de zones comercials, tot començant, en una primera fase, pel Nucli Antic”. A més, va afegir, “s’està treballant amb altres regidories planificant activitats nadalenques per tot el mes de desembre i fins al dia de la cavalcada de Reis”.

La reunió va continuar avaluant les activitats programades i pressupostades per l’any 2020, com ara, diverses campanyes de suport al Teixit Comercial, la segona edició del Trenet Turístic, l’activació del Conveni amb l’Associació, l’embelliment de Zones Comercials, entre altres, pendent, va remarcar la regidora “de l’aprovació definitiva del pressupost per l’any 2020, que es pot veure modificat en algunes partides”.

L’objectiu de la Regidoria de Comerç i Consum per aquesta legislatura es centrarà en el suport a la totalitat del Teixit Comercial de Cunit i en pactes concrets amb l’Associació de Comerciants i Empresaris com a eina de reconeixement per la seva tasca.