El 14 de juny es va celebrar a la sala d’actes de la Biblioteca Marta Mata de Cunit el plenari del Consell Municipal dels Infants de Cunit.

Aquest Consell es va constituir el passat 20 de novembre, dia universal del  Drets dels Infants, amb alumnes de 5è i 6è de les escoles d’infantil i primària de Cunit, i durant aquest curs han estat treballant per tal de realitzar propostes de millora per al municipi de Cunit.

Aquest curs 2021-2022 els consellers van decidir treballar per millorar els parcs infantils al municipi, prestant especial atenció als 3 parcs que es troben al costat dels centres educatius.

Entre les propostes realitzades pel Consell estan la instal·lació de tirolines als parcs, la plantació de diferents espècies d’herbes aromàtiques i la instal·lació de cartells per tal d’evitar els actes d’incivisme.

Tant la Regidora d’Educació  Yolanda Sánchez com l’Alcalde  Jaume Casañas van voler agrair als Consellers, als professors i als centres educatius, la seva implicació en aquest projecte.

L’Alcalde va destacar la tasca d’aquest Consell com a òrgan de participació i d’implicació dels més joves en els assumptes del municipi.