L’ajuntament de Cunit ha fet valoració de la Setmana Santa al municipi qualificant-la de tranquil·la a nivell social. Amb l’objectiu de continuar protegint la població, la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, va incrementar els efectius al carrer i van estar presents també els agents covid19 a la via pública.

S’estima una ocupació d’una població d’unes 35.000 persones (càlcul fet en base a les  125 Tones de residus recollides entre l’1 i el 5 d’abril), més del doble que la població empadronada. A nivell turístic, s’explica que les famílies han gaudit de la platja i de l’entorn natural, sense incidències greus destacables.

L’activitat de restauració i hotelera ha tingut bones ocupacions en uns dies festius que l’Ajuntament de Cunit pren de referència com a prova pilot del que podria ser l’estiu al municipi.

Èxit del Trenet Turístic amb inscripció prèvia

Una de les activitats que s’ha ofert de forma gratuïta per part de l’Ajuntament dins d’una campanya de promoció del comerç local, el Trenet Turístic, ha comptat amb una molt bona acollida. Des de l’1 fins el 5 d’abril, més de 1.100 pesones van voler guadir de les rutes proposades per aquest servei.

Cada viatge comptava amb totes les mesures de seguretat, mampares de separació entre files i també es desinfectava abans de començar cada trajecte.

Des de l’Ajuntament es valora la possibilitat de tornar a oferir aquest servei durant els mesos d’estiu vist que ha estat una bona experiència com a oferta turística a la població, sempre tenint en compte la situació sanitària.