Dissabte 3 de juny de 10:00 a 14:00 hores, a la platja de l’estació (espigó nº 4) tindrà lloc una volada d’estels organitzada per les Regidories d’Educació i de Turisme, amb els suport dels centres educatius d’infantil i primària de Cunit.

Durant aquesta setmana,  a la classe de plàstica de les escoles es realitzaran tallers de confecció d’estels pels alumnes de 1r i 2n. Els tallers seran desenvolupats per l’associació Barcelona Estels Club, que portarà el material mig preparat per que els alumnes puguin terminar de confeccionar i decorar l’estel.

Els alumnes i les seves famílies tindran l’oportunitat de fer volar l’estel que hagin confeccionat a la volada organitzada pel dissabte 3 de juny, amb el lema “Estels per l’educació”.

L’associació Barcelona Estels Club coordinarà la volada, organitzarà un taller in situ per la confecció d’estels, i també farà una exhibició d’espectaculars estels, com per exemple un pop de 22 m de llargada o un ós gegant de 15 m.

L’acte comptarà també amb la realització a les 11:00 hores d’un espectacle de màgia amb el Mag Kenai, i  a les 12:00 hores d’un contacontes i animació infantil a càrrec de Xiu Xiu.