Al mes de març tindran lloc les xerrades d’orientació acadèmica i professional “I després de l’ESO, què?”, adreçades a mares, pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO, organitzades per l’Oficina Jove del Baix Penedès amb la voluntat de crear un espai de trobada en què joves i famílies puguin resoldre dubtes i intercanviar opinions sobre què es pot fer una vegada acabin d’estudiar l’ESO.

L’objectiu d’aquestes xerrades és oferir a joves i famílies informació sobre les diferents possibilitats que té l’alumnat després dels estudis de secundària, una presentació per orientar sobre les possibles opcions i itineraris, laborals i acadèmics, que tenen els joves quan acaben l’etapa d’estudis obligatoris.

A quines opcions formatives es pot accedir amb la titulació d’ESO? I sense? Com es pot accedir a un cicle formatiu? Aquestes són algunes de les qüestions que es podran resoldre a la xerrada.

Les xerrades es realitzaran a diferents instituts de la comarca:

  • Dimecres 15 de març a les 18h, a l’institut de l’Arboç.
  • Dilluns 20 de març a les 18h, a l’institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès.
  • Dimecres 29 de març a les 18h, a l’Espai Jove de Cunit.

Si no pots anar a la xerrada del teu municipi pots fer-ho a qualsevol de les altres.

Us recordem també que el 16 de febrer i el 21 de març podeu demanar cita prèvia a joventut@cunit.cat o trucant al 977676292, per demanar un assessorament acadèmic individualitzat a l’Espai Jove de Cunit.