L’alumnat dels grups de 2n de batxillerat i cicles formatius de l’institut Ernest Lluch han rebut les xerrades d’orientació laboral.

Molts d’aquests joves, un cop acabin el curs, ja es comencen a plantejar el fet d’endinsar-se en el món laboral, o bé, començar a cercar una primera feina temporal de cara a l’estiu. En qualsevol cas, és en aquest moment quan sorgeixen molts dubtes: Com cercar feina?, on busco?, Com faig un currículum?, quina documentació necessitaré?

Aquestes xerrades serveixen per informar al jovent de tots aquells recursos que té al seu abast tant en l’àmbit local com comarcal, a on pot adreçar-se per resoldre dubtes que puguin sorgir en aquesta cerca, i per conèixer tot el ventall de possibilitats laborals que hi ha.

Les xerrades són impartides per la Referent d’Ocupació Juvenil de l’Oficina Jove del Baix Penedès, que es desplaça fins a les aules per poder apropar als i les joves tota aquella informació rellevant d’àmbit laboral que és necessari que els joves coneguin a banda d’informar-los també del suport i assessorament individualitzat i gratuït que ofereixen des de l’Oficina Jove comarcal.