L’empresa penedesenca XTA, continua amb el desplegament que l’Ajuntament de Cunit va aprovar el passat mes de setembre. 

El nou projecte de desplegament de fibra òptica de l’empresa XTA dóna resposta a la necessitat de connexió amb fibra òptica a la zona marítima de Cunit, és a dir, per sota de la C31.

Des de la Regidoria de Tecnologia, Informació i Transparència es va insistir en la necessitat de donar cobertura de fibra òptica en aquesta zona (incloent el nucli antic) un cop finalitzat el projecte de desplegament a la resta de municipi, inclosos els barris de muntanya.

Cal remarcar que XTA projecta el seu desplegament en la totalitat del sector, desplegant xarxa pròpia  independentment que hi hagi o no xarxa d’altres operadors.

Els sectors que estan operatius són el 18, 19, 20, 21 i 22 segons el mapa adjunt.

David Marquínez, regidor de Tecnologia, Informació i Transparència, destaca que “amb aquestes noves actuacions d’XTA els veïns i veïnes d’aquest sector es poden connectar a un servei d’alta velocitat d’internet, que era l’objectiu que ens plantejàvem des del primer dia: oferir aquest tipus de connexió a tota la població de Cunit i més en els moments actuals”.

XTA continua les actuacions pertinents per tal de donar servei d’alta velocitat d’internet amb fibra òptica als veïns de Cunit que encara no poden gaudir-ne.